Buitenschoolse opvang

Wij werken samen met kinderopvang Humanitas. Zij maken gebruik van een ruimte bij ons in het gebouw. De Buitenschoolse opvang (BSO) heet “Villa Bombarie”.

kinderopvang humanitasBSO Villa Bombarie
BSO Villa Bombarie organiseert voor kinderen van 4 tot 13 jaar na school en in de vakanties talloze leuke activiteiten. Zij stimuleren hen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Knutselen, muziek maken, voetballen, discofeestjes houden, hutten bouwen en uren spelen met K’nex: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Die diversiteit zie je ook terug in de inrichting van de BSO. Verschillende activiteiten hebben daar een eigen plekje. Er is een atelierhoek met volop creatief materiaal, een bouwhoek met Lego, een poppenhoek voor de kleintjes, een hanghoek voor de groten om lekker te kletsen. Buitenschoolse opvang is tenslotte vrije tijd. Dat wil zeggen dat er veel kan, maar niets hoeft. Zij stimuleren kinderen om nieuwe dingen te ontdekken, maar laten ze vrij in hun keuze.

Bij BSO Villa Bombarie gaan de kinderen iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen op het plein, een boodschap doen bij de bakker of een uitstapje. Samen maken ze er een gezellige boel van en als de ouders komen, zeggen de kinderen: ‘Hé, nu al!’.

Aanbod buitenschoolse opvang Villa Bombarie
Er worden kinderen opgehaald van de volgende basisscholen:
1. J.P.S. De Kleine Akkers
2. B.S. Kameleon
3. O.B.S. Den Bongerd
4. K.B.S. Open Hof

Openingsdagen: 4 dagen per week: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Opvang op woensdag wordt aangeboden bij BSO Villa Kakelbont.

Openingstijden tijdens schoolweken
Op de dagen dat BSO Villa Bombarie geopend is kunt u gebruik maken van de buitenschoolse opvang vanaf eindtijd school, van bovenvermelde basisscholen, tot 18.30 uur.

Openingtijden tijdens vakantieweken
Op de dagen dat BSO Villa Bombarie geopend is kunt u gebruik maken van de buitenschoolse opvang van 07.30 tot 18.30 uur.

Wie is Kinderopvang Humanitas?
Kinderopvang Humanitas is de grootste kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk, met kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouders door heel Nederland. Iedere dag krijgen duizenden kinderen van nul tot dertien jaar bij ons een afwisselend aanbod in een veilige en vertrouwde omgeving.

Kinderopvang Humanitas biedt een plek waar uw kind zich welkom voelt, waar hij mag zijn wie hij is. Dee pedagogisch medewerkers zijn professionals die het kind stimuleren en begeleiden op zijn ontdekkingstocht door het leven.

Voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding alsmede planning en plaatsing
Regiokantoor Midden-Brabant
Helvoirtseweg 9
5261 CA VUGHT
Telefoon 073-7119400
E-mail regiomiddenbrabant@kinderopvanghumanitas.nl
Website: www.kinderopvanghumanitas.nl/bsovillabombarie/532/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Impressie

    DSC_7866 DSC_7845 img_3488 winkeljufkids