Het Team

Rian_nw1

Rian Swagemakers (onderbouw)

Samen met Peter heb ik drie dochters: Evie, Lara en Floor. Daar ben ik heel trots op, maar ook op ‘mijn’ kinderen in de onderbouw. Ik ben al heel lang kleuterjuf. Het bijzondere aan dit vak vind ik dat elk kind anders is en daarom zo speciaal. Ik vind het dan ook superleuk om kinderen te volgen en als bovenbouwer met zoveel bagage de Kleine akkers weer te zien verlaten. Ik woon in Goirle in een houten huis. Ik houd van lezen, lachen, wandelen, dansen, toneel spelen en muziek maakt me blij!

Linda Denissen (middenbouw)

Sinds 2002 werk ik al op deze leuke, fijne en bijzondere school. Ik sta één dag in de week in groep 3-4-5 en als opleidingscoach mag ik een rol spelen in de begeleiding van de studenten en leerkrachten bij het werkplekleren op onze school. Ik ben net gestart met een studie, de master pedagogiek, en ik vind het geweldig dat ik dat wat ik daar leer op De Kleine Akkers in praktijk kan brengen.

Zelf heb ik ook twee kinderen, Siem & Janne, en we wonen samen met Rik in Tilburg bij het Wandelbos.

milan van beurden

Milan van Beurden (onderbouw)

Mijn naam is Milan van Beurden, ik ben 24 jaar oud en woon in Udenhout. In het schooljaar 2017-2018 ben ik gestart op De Kleine Akkers in de onderbouw. Ik heb passie voor het jenaplanonderwijs en ben daarom erg enthousiast om hier met de kinderen aan de slag te gaan. Naast het onderwijs sport ik graag. Ik houd van turnen, fitness, zumba, hardlopen, survival en ik speel graag toneel.

Ineke Wijnen Ineke Wijnen (middenbouw)
Mijn naam is Ineke Wijnen en ik ben 29 jaar oud. Ik geef les in de middenbouw, waar ik jonge kinderen graag meeneem op ontdekkingstocht door de wereld. Ik word ontzettend blij van lachende en vrolijke kinderen en geniet van de leuke verhalen die zij vertellen. Zelf verslind ik ook veel boeken, zodat ik lekker in een spannend verhaal kan duiken. Ik speel klarinet bij de harmonie en bij het KlarinetNsemble en vind daarnaast toneelspelen heerlijk om te doen. En om even tot rust te komen, wandel ik graag samen met mijn vriend Mark.
Aline

Aline van Stiphout-van de Vrande (Bovenbouw)

Ik ben getrouwd met Aart en heb 3 kinderen: Floor, Bas & Kiek. Ik vind het leuk om spelletjes te doen, te lezen, leuke dingen met mijn gezin te doen. Wat ik graag doe op school? Werken met de kinderen in de groep, uitleg geven aan de kinderen en geintjes uithalen met ze.

 

 

Lisa Koot (bovenbouw)

Mijn naam is Lisa Koot en ik werk alweer meer dan 8 jaar op de Kleine Akkers. Mijn geschiedenis met de Kleine Akkers begint al veel eerder. Als 4-jarige kleuter begon hier mijn schoolcarrière. Na 8 jaar ging ik naar de middelbare school en daarna naar de PABO. In mijn laatste jaar van de PABO heb ik stage gelopen op de Kleine Akkers in groep ½ bij Linda. Daarna ben ik blijven plakken en ik ben voorlopig nog niet van plan om weg te gaan! Ik werk nu fulltime in Bovenbouw B en heb het daar erg naar mijn zin! Sinds 2014 woon ik samen met Jacco in Tilburg.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, dansen, uit eten te gaan/op terras te zitten, met vrienden leuke dingen doen, lekker luieren op de bank en oppassen om mijn lieve neefje.

Lotte-small-02

Lotte van de Sande (bovenbouw)

Mijn naam is Lotte van de Sande. Enkele jaren geleden heb ik op de Kleine Akkers mijn LIO stage afgerond, sindsdien ben ik bovenbouw juf. Sinds 2012 woon ik samen met Hans in de binnenstad van Tilburg, waar altijd iets te beleven is! Naast het werken in het onderwijs houd ik ervan om op vakantie te gaan, te eten met vrienden en familie, te knuffelen met mijn neefje Vince, hard te lopen en gezellige onverwachtse dingen te doen! Ik heb erg veel zin in komend schooljaar en kijk nu al uit naar de bovenbouwfuif, het groep 8 kamp en natuurlijk hét schoolverlatersstuk!

 Maud Brouwers (middenbouw)

Mijn naam is Maud Brouwers en ik ben 23 jaar. In 2016 heb ik de PABO afgerond aan Avans in Breda en inmiddels is mijn derde werkjaar begonnen. Ik werk nu bijna twee jaar op de Kleine Akkers!    Ik ben opgegroeid in Rijen en sinds de zomer van 2017 woon ik in Breda, dicht bij de stad. Ik heb het hier enorm naar m’n zin.

Mijn hobby is volleybal. Ik beoefen deze sport al sinds mijn 11e. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om gezellige dingen met vrienden, vriendinnen en familie te doen, uit eten te gaan, te winkelen, creatief bezig te zijn, spelletjes te spelen en om te lezen.

.

 anne klijn

Anne Klijn (middenbouw)

Mijn naam is Anne Klijn, ik ben 21 jaar oud en woon in Tilburg. Ik kom fris van de PABO en kan niet wachten om vol enthousiasme aan de slag te gaan op De Kleine Akkers in de middenbouw. Mijn streven is om een veilige en inspirerende leeromgeving te creëren waarin elk kind zich gelukkig voelt en gemotiveerd aan de slag kan gaan. Ik geniet ervan om te zien dat kinderen trots op zichzelf zijn en graag naar school komen.
Ik ben graag bezig met toneel en mijn gitaar en vind het leuk om deze passies mee te nemen in de klas. In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater en geniet ik ervan om uit eten te gaan, te lezen en om gezellige dingen met familie en vrienden te doen.

merel aangepast

Merel de Laat (administratief medewerkster)

In het schooljaar 2009/2010 liep ik hier stage voor mijn opleiding tot Secretarieel Medewerker. Van beide kanten beviel het zo goed dat ik hier gelukkig mocht blijven! Ik ben trots op mijn persoonlijke ontwikkelingen door de jaren heen. En op mijn eigen woning, gezellige collega’s, de leuke kinderen en mijn muzikaliteit (ik speel namelijk trombone). Wat mij gelukkig maakt is dat de kinderen van de Kleine Akkers altijd vrolijk, spontaan en eerlijk zijn en dat ze elkaar zo goed kunnen helpen. Ik speel graag met mijn vrienden/vriendinnen een gezelschapsspelletje of maak muziek maak met mijn bands (vooral tijdens carnaval).

Beppie-small Beppie Smit (Directeur)

Ik ben Beppie Smit en ben vanaf 1 augustus 2015 de directeur. Ik ben begonnen op JPS de Kring. Daarna heb ik scholen in Gilze Rijen en Tilburg geadviseerd en ondersteund in de Brede School ontwikkeling en ben ik cultuurmakelaar van de gemeente Gilze Rijen geweest. Daarin stelde ik voor negen scholen het cultureel educatief programma vast. Deze taken laat ik achter me om de nieuwe start te maken. Wel blijf ik actief in gemeente Tilburg als gemeenteraadslid van D66. Mijn woordvoering Zorg, Welzijn en Wijken sluit mooi aan bij mijn onderwijs-passie. Ik ben getrouwd met Patricia en heb twee kinderen, Pepijn en Juul. In mijn vrije tijd geniet ik graag van mijn gezin en de vele evenementen in de stad.

Monique van Dongen (Ontwikkelcoach)

Vanaf schooljaar 2017-2018 ben ik Ontwikkelcoach op de Kleine Akkers. Als Ontwikkelcoach ben je mede verantwoordelijk voor de vormgeving van de zorg op school. Daarin begeleid ik leerlingen en leerkrachten en heb overleg met allerlei instanties die bekend zijn met zorg. Dat doe ik 3 dagen in de week (di-woe-do). Ik ben opgegroeid in Goirle, maar een aantal jaar geleden ben ik naar Dongen verhuisd. Ik woon daar samen met Pascal en met mijn twee dochters Janneke en Lotte. In mijn vrije tijd ben ik veel bij de hockeyclub in Dongen te vinden. Ik hockey zelf en coach het team van mijn dochter. Verder houden wij er van om met het gezin mooie reizen te maken (zowel in de zomer als in de winter) en ik kan volop genieten van lekker eten met vrienden en vriendinnen of van een lange wandeling in het bos.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Impressie

    DSC_7840 logoob2 5479 indeklasbord