post image

De Glazen Akkers Actie, voor een nieuw schoolplein

In de nacht van 15 en 16 december bleven 5 stagiaires van basisschool de Kleine Akkers op school om geld in te zamelen voor een nieuw schoolplein. Geïnspireerd door het Glazen Huis, doopten zij de school om tot “De Glazen Akkers”.

Eerst organiseerden de stagiaires Gijs, Yvette, Jacky, Koen en Shahima een gezellige “food” markt, met kraampjes vol met lekkernijen. Vervolgens trokken zij zich de hele nacht terug in “het Glazen Huis” en voerden zij challenges uit die de leerlingen & hun ouders voor ze verzonnen hadden, in ruil voor geld. Om te bewijzen dat zij de challenge ook daadwerkelijk hadden uitgevoerd, is alles gefilmd en op de facebookpagina van De Kleine Akkers gepost.

Aan de filmpjes te zien hebben de studenten veel plezier gehad bij het uitvoeren van de challenges. Er is veel gedanst, geknutseld en gezongen gedurende de nacht. Het lied “All I want for Christmas” van Mariah Carey werd uit volle borst ter afsluiting gezongen. De leerkrachten van de kleine Akkers hebben de stagiaires ’s ochtends natuurlijk verrast met een heerlijk ontbijtje. Moe maar voldaan zijn ze na deze nacht van grote inspanning en tevens weer een ervaring rijker.

Trots laat directrice Beppie Smit donderdag tijdens de kerstviering weten hoeveel er is opgehaald. “Ik ben bijzonder blij met onze stagiaires, vanwege hun enthousiasme, doorzettingsvermogen en betrokkenheid bij onze school!” 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *